Aurora Borealis

Nu är det två dagar kvar!
Rusar runt på nätet och letar efter tips och trix som man kan använda sig av under resan. Lyckades få tag på denna tabell vilken visar bländare, iso-hastighet kombinerat med slutartid i sekunder. Under norrskensfotografering kan denna komma till användning. Godis!
  Fick även reda på att det praktiskt taget blir omöjligt att ta sig till Landmannalaugar (man behöver nämligen en robust, fyrhjulsdriven bil och det är obligatoriskt att åka två och två, fastnar man fryser man ihjäl). Det blir istället ett antal andra platser kring RVK och KVK. Även en tur till Gulfoss!
Andra saker som hänt är att jag hört ett nytt utryck: studdsa in i duschen. Svenskan utvecklas mer och mer. Fick även höra att Oscar fick en ny bräda idag, efter gårdagens tragedi. En burton såklart (:
   Till sist gav sig en polare ut på en liten fotorunda, för att pröva panoramafotograferingsteknik. Resultaet blev helt okej, bortsett från att han glömde ställa om filformatet från nef raw, till jpg, vilket resulterade i en gigantiskt stor fil när han väl hade satt ihop bilderna i datorn. Storleken landade på runt två gigabyte, till och med hans dator, som är betydligt kraftfullare än min, låste sig.

Kommentarer
Postat av: kalipomannen

Emil filen landade faktist på 2.61 Gigabyte ;) haha imorn nytt försök, du får hänka på ^^

2009-02-24 @ 22:10:12
URL: http://dcdudes.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0